Pauliina Kuunsola: Kiehtova kuu ja neulotut huivit
Pauliina Kuunsola: Kiehtova kuu ja neulotut huivit Pauliina Kuunsola: Kiehtova kuu ja neulotut huivit Pauliina Kuunsola: Kiehtova kuu ja neulotut huivit Pauliina Kuunsola: Kiehtova kuu ja neulotut huivit Pauliina Kuunsola: Kiehtova kuu ja neulotut huivit

Pauliina Kuunsola: Kiehtova kuu ja neulotut huivit

Laine Publishing Oy
RAJOITETTU MÄÄRÄ!
18,50 €
Sisältää alv. 10 %
Saatavuus 9 kpl
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää

9 huiviohjetta. Julkaisupäivä 17.11.2023

Kiehtova kuu ja neulotut huivit on neulottu kunnianosoitus kuulle. Kirja sisältää yhdeksän kuun vaiheiden inspiroimaa huiviohjetta, joissa käytetään erilaisia mallineuleita ja tekniikoita, kuten pitsiä ja nostettuja silmukoita. Huivien muodot vaihtelevat puolikuusta kolmioon ja ympyrään.

Kirja on kuitenkin muutakin kuin kokoelma neuleohjeita: se kertoo kuusta, sen syklisestä luonteesta ja siihen liitetyistä uskomuksista. Se sisältää vinkkejä siihen, miten voit ottaa kuun osaksi omaa elämääsi ja miten kuun vaiheet voivat toimia oppaanasi – myös neulomisessa. Nauti neulematkastasi kuun lempeässä valossa!

Pauliina Kuunsola on neulesuunnittelija ja neuleohjeiden tekninen editoija, joka työskentelee kustannustoimittajana Laine Publishingilla. Pauliina suunnittelee neuleita, joita on rentouttava neuloa, ja hän rakastaa yksinkertaisten silmukoiden sekä mallineuleiden tarjoamia loputtomia mahdollisuuksia. Pauliinaa inspiroivat värit ja tekstuurit, luonto, yötaivas sekä mystiikka.

Suomenkielinen

Pehmeäkantinen

Arvostelut 0 arvostelua