Mary Jane Mucklestone: Fair Isle Weekend
Mary Jane Mucklestone: Fair Isle Weekend Mary Jane Mucklestone: Fair Isle Weekend Mary Jane Mucklestone: Fair Isle Weekend

Mary Jane Mucklestone: Fair Isle Weekend

Laine Publishing Oy
28,40 €
Sisältää alv. 10.00 %

Ihania fair isle kirjoneuletekniikalla tehtyjä neuleohjeita

Saatavuus 1 kpl
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää

Fair Isle Weekend kuljettaa sinut Shetlantiin, Fair Islen tuuliselle saarelle, joka on kuuluisa kirjoneuleistaan. Niitä pitkään tutkinut ja saarella monesti vieraillut Mary Jane Mucklestone on nyt luonut kokoelman lumoavia neuleita, jotka hän pakkaisi mukaansa viikonloppumatkalle Shetlantiin.

 ”Tervetuloa minun ja matkailevien ystävieni seuraan! Jaan uuden kirjani myötä katsauksen Fair Islen saareen ulkopuolisen näkökulmasta. Esittelen sinulle kokoelman neuleita, jotka toivottavasti kunnioittavat Fair Isle -neulonnan perinteitä, vaikka oma tyylini ei olekaan aivan perinteinen.”

 Mary Jane Mucklestone on amerikkalainen neulesuunnittelija, opettaja ja kirjailija, joka on erikoistunut Fair Isle -kirjoneulontaan. Hänen töitään on julkaistu muun muassa kansainvälisissä Vogue Knitting- ja Interweave Knits -lehdissä sekä lukuisissa kirjoissa.

Mary Janella on monipuolinen tausta taiteiden ja tekstiilien parissa. Hän on suorittanut kuvataiteen kandidaatin tutkinnon ja opiskellut muotia sekä historiallisia asuja. Fair Isle Weekend on hänen viides kirjansa. Lisää Mary Janesta voit lukea osoitteesta MaryJaneMucklestone.com.

 Tämä kovakantinen kirja sisältää 8 kaunista kirjoneulemallia pienistä ranteenlämmittäjistä kaarrokepaitoihin saakka. (2 paitaa, 1 liivi, 2 pipoa, 1 kauluri, 1 pari kynsikkäitä, 1 pari rannekeita)

Suomenkielinen

Laine Publishing

Arvostelut 0 arvostelua